На Львівщині відзначили кращого спортсмена березня (фото)

17 квітня 2014 року в актовій залі Франківської районної адміністрації міста Львова (вул. генерала Чупринки, 85) відбулося велелюдне спільне засідання членів колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та виконкому відділення НОК України у Львівській області, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба

Перед початком засідання спортивна громадськість Львівщини спільно з представниками ЗМІ області вшанували кращого спортсмена Львівщини за підсумками березня 2014 року: майстра кульової стрільби, чемпіона Європи 2014 року, рекордсмена Європи у стрільбі з пневматичної гвинтівки Олега Царькова та його тренерів: Заслуженого тренера України Анатолію Куксу та Заслуженого майстра спорту Лесю Леськів.

Начальник управління, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода вручив також посвідчення Заслуженого тренера України Галині Сахненко (спортивне орієнтування), а також посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу» шахістові Юрієві Криворучку та майстрівські посвідчення Наталії Василенко (скелелазіння), Сергієві Слісенку (легка атлетика) та Павлові Зведенюку (поліатлон).

Директори кращих ДЮСШ області отримали посвідчення Міністерства молоді та спорту України про надання школам вищої категорії.

Особливо теплими були вітання для переможців Всеукраїнського конкурсу малюнків «Олімпійська листівка», який відбувся під егідою НОК України у 2013 році. Серед 9 номінантів цього дитячого Всеукраїнського конкурсу у трьох вікових категоріях було відзначено чотирьох школярів Львівської області:

Гліб Челяда, м. Броди (1 місце, вікова група 6-9 років),

Наталія Карабін, м. Золочів (1 місце, вікова група 10-14 років),

Анастасія Вінник, смт Славське (3 місце, вікова група 10-14 років)

Любава Фабіровська, м. Сокаль (2 місце, група старші 14 років).

Цінні призи й подарункові лелеки від НОК України діти отримали з рук кращого спортсмена Львівщини Олега Царькова.

Враховуючи активну участь в пропаганді олімпійського руху й з нагоди особистого ювілею Подяку НОК України отримала й уславлена львівська плавчиня, учасниця Олімпійських Ігор Тетяна Пруднікова (Зелікова).

Загалом під час цього спільного засідання було розглянуто питання про хід підготовки молодих спортсменів Львівської області до участі в II літніх юнацьких Олімпійських Іграх (Нанкін, Китай, серпень 2014 року); XII зимовому Європейському олімпійському фестивалі (Монтафон, Австрія та Ліхтенштейн, березень 2015 року); XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі (Грузія, Тбілісі, липень 2015 року) та перспективи розвитку резервного спорту в області. Спортивний актив області обговорив також підсумки участі спортсменів Львівщини в ххіі Зимових Олімпійських іграх 2014 року (м. Сочі, Російська Федерація) та визначив подальші перспективи розвитку зимових видів спорту на Львівщині.

Начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода поінформував присутніх про зміст нещодавно проведеної семінар-наради в Міністерстві молоді та спорту України.

Начальник відділу охорони праці, використання трудових ресурсів та зайнятості населення департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Сергій Кравченко та заступник начальника державної інспекції з нагляду в газовому господарстві і хімічній промисловості теруправління Держгірпромнагляду України у Львівській області Сергій Колівошко загострили увагу на питаннях охорони праці в рамках Всесвітнього дня охорони праці. З цього приводу Почесними грамотами управління молоді та спорту облдержадміністрації за ефективну працю з забезпеки проведення фізкультурно-спортивних заходів та з нагоди відзначення на Львівщині Всесвітнього дня охорони праці нагороджено таких працівників:

Краснова Ірина Миколаївна – інструктор фізичної культури–хлорувальник басейну Сокальської НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №4-ліцей»;

Фіалкович Олег Володимирович – директор спортивних споруд плавального басейну навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України;

Салань Богдан Зенонович – дезінфікатор дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (м. Трускавець);

Козлов Володимир Володимирович – оператор хлораторного обладнання басейну оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник».

 

В обговоренні питань порядку денного взяли участь: заступник начальника відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Штангрет; директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак, тренер школи вищої спортивної майстерності Анатолій Шевчук; голова Львівської обласної федерації санного спорту Юрій Собота, начальник Львівського регіонально центру „Інваспорт” Мирослав Николаєв; аспірант Львівського державного університету фізичної культури Маркіян Стефанишин та ін.

Під час цього засідання було представлено нового стипендіата НОК України – львівського санкаря, учасника трьох зимових Оліміпад Андрія Кіся, новопризначеного керівника сектору молоді та спорту Городоцької райдержадміністрації майстра спорту Мирославу Виздрик.

На завершення засідання Юрій Майборода побажав усім присутніх теплих і мирних Великодніх свят!

 колегія2 колегія3 колегія4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: