На «Великдень в гаю» можна зручно доїхати громадським транспортом

У Львові чоловік погрожував перехожим ножем
У Львові, в ніч на 10 травня, на вулиці Личаківській бігав чоловік з ножем та погрожував ним перехожим.

Спеціальний автобус, який мав курсувати від пам’ятника Адаму Міцкевичу до церкви Петра і Павла 20 та 21 квітня, не буде використовуватись. Натомість, під час Великодня до Музею народної архітектури та побуту можна буде дістатись трамваями №2 та №7, а також маршрутними таксі, повідомили у прес-службі ЛМР.

Шевченківський гай запрошує львівські родини та гостей міста на «Великдень у гаю». У Музеї народної архітектури та побуту до Великодніх свят підготували багато заходів, серед яких є майстер-класи, гаївки, забави та багато інших цікавинок.

Як зазначили організатори «Великодня в гаю», трансфер спеціальним автобусом, який було анонсовано раніше, не буде використовуватись.

Однак, до Шевченківського гаю можна зручно дістатись трамваями №2 та №7, а також маршрутними таксі, тому потреби у власних автомобілях не буде.

Окрім цього, доїзд громадським транспортом зменшить кількість машин перед входом у Музей, а також збереже екологію довкілля.

В центрі міста заплановано безліч акцій. Окрім цього у багатьох локаціях проводяться майстер-класи з різних тематичних мистецтв, організовані виставки. Тому кожен охочий зможе приємно провести час на Великдень у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: