ПАТ «Львівгаз» визначило основні напрямки роботи на 2014 рік

ПАТ «Львівгаз» провело чергові збори акціонерів на яких були присутні акціонери, що володіють 67,81% акцій. Під час засідання акціонери затвердили фінансову звітність за 2013 рік та основні напрямки роботи на 2014 рік. Окрім того,  акціонерами було прийнято рішення –  не нараховувати  дивіденди у зв’язку з відсутністю чистого прибутку за підсумками роботи Товариства у 2013 році.

Фінансова звітність підприємства підтверджена міжнародною аудиторською компанією ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» і відповідає міжнародним стандартам фінансової звітності. Аудиторські висновки свідчать, що звітність компанії достовірно відображає її фінансові результати та рух грошових коштів відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

«Попри складну економічну ситуацію в країні ПАТ «Львівгаз» все ж вдалося успішно виконати заплановані на 2013рік важливі  інвестиційні програми. Серед них – безкоштовне встановлення клієнтам лічильників, модернізація та капітальних ремонт газових мереж та ще низку заходів, спрямованих на покращення роботи підприємства та якості надання послуг» - повідомив Голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко.

Розглянувши результати фінансової діяльності підприємства за 2013 рік, акціонери затвердили річний звіт і баланс. Також на загальних зборах були затверджені звіти Наглядової ради, Ревізійної комісії та Правління.

Окрім того, на зборах акціонери розглянули та затвердили основні напрямки діяльності Товариства на 2014 рік. Зокрема, заходи з ліквідації та недопущення заборгованостей за спожитий газ,  приведення заробітної плати працівників до рівня середньої зарплати по промисловості, подальший розвиток і модернізацію газових мереж, виконання інвестиційних програм та інше.

Інформаційна довідка

ПАТ «Львівгаз» є не лише найстарішим вітчизняним підприємством у своїй галузі, а й одним з найбільших як за рівнем газифікації, так і за обсягами реалізації газу.

Споживачами компанії є 772,6 тис. домогосподарств Львівщини, що становить 73,94 % від загальної кількості домогосподарств області.

Щороку компанія «Львівгаз» транспортує близько двох мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Найбільшими клієнтами ПАТ «Львівгаз» є ПАТ «Іскра», ТзОВ «Львівська картонно-паперова фабрика», ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», ПАТ «Львівський жиркомбінат», яким компанія щомісячно транспортує від 200 до 400 тис. м3 природного газу.

ПАТ «Львівгаз» належить до одного із набільних платників податків у Львівській області, зокрема щороку підприємство сплачуєтьсяпонад 160млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: