Станом на 17 квітня не виплачені державні соціальні допомоги львів’янам на 35,6 млн грн

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики Львівської міської ради, станом на 17 квітня залишаються не виплаченими державні соціальні допомоги львів’янам на суму 35,6 млн. грн. за квітень.

«На сьогодні дуже багато коштів залишається на рахунках казначейства. Ця ситуація дуже незручна, бо до свят люди чекають цих грошей. Казначейство нічого не коментує. Ми розуміємо ситуацію: казна порожня, а витрати величезні. Пояснюємо людям, але для багатьох з них ці гроші є єдиним доходом. Тому люди дуже переживають», - розповів Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Платіжні доручення на виплату державних соціальних допомог (у зв’язку із вагітністю та пологами, при народженні дитини, при усиновленні дитини, одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам) управлінням соціального захисту 9 квітня подані в Головне управління державної казначейської служби у Львівській області на суму 44,5 млн. грн.

Проте, органами держказначейства станом на 16 квітня проведено платіжні доручення лише на загальну суму 8,9 млн. грн.

Станом на початок квітня поточного року у Львові обліковано майже 53 тис. громадян-отримувачів державних соціальних допомог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: