УДЮМК Залізничного району організовують творчу виставку

Під час Великодніх свят Дитячі клуби Залізничного району організовують виставку робіт вихованців гуртків творчого спрямування. Основою виставки буде школа писанкарства, а також різноманітні великодні сувеніри та листівки. Триватиме виставка з 18 до 25 квітня в церкві Всіх Святих Українського Народу (вул. Петлюри, 32), повідомили у прес-службі ЛМР.

Вихованці клубу «Пілот» підготували писанки, розписані воском. Гуртківці «Родинного клубу» виконали креативні писанки, прикрашені різними елементами декору. Учасники «Арт-студії» створили писанки методом декупажу та мотанки. Вихованці клубу «Помаранч», як завжди, приємно здивували писанками з бісеру.

«Проведення виставки робіт наших вихованців на великодню тематику стало в нашому районі гарною традицією. Діти з радістю представлять свої роботи і сподіваються на позитивні відгуки. Окрім того на цьому тижні наші гуртківці аби духовно підготуватися до Великодня, взяли участь у передвеликодніх реколекціях, які проходили в клубі «Пілот», - розповіла Ольга Кріль, педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району.

Dut klybu vustavka

«Цього тижня в Дитячих клубах Львова на завершальному етапі працює школа писанкарства, а також проходять майстер-класи зі створення різних прикрашальних атрибутів. Звісно, більшість своїх робіт діти забирають додому, проте із частини в клубах формуються невеличкі експозиції. Після свят виставку «Великдень очима дітей» представлять Дитячі клуби Галицького району», - зазначила Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від міського управління молоді, сім'ї та спорту.

Довідка

При Дитячих клубах Залізничного району працюють такі творчі гуртки:

Студія образотворчого мистецтва «Пілот»

вул. С.Петлюри, 39 (клуб «Пілот»)

Вік: 7-16 років.

 

Гурток бісероплетіння «Намистинка»

вул. Озаркевича, 6 (клуб «Помаранч»)

Вік: 7-14 років.

 

Гурток "Арт студія": культурно-мистецькі заняття

вул. Комарова, 3 (клуб «Мандри»)

Вік: від 7 років.

 

Hand-made студія «Умійки»

вул. С.Петлюри, 37  («Родинний клуб»)

Вік: з 8 років.

 

Детальнішу інформацію можна отримати за номером телефону 295-82-46

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: