Військовим передали акумуляторні батареї (фото)

Сьогодні, 17 квітня 2014 року одній із військових частин Повітряних сил Збройних Сил України, яка дислокується на Львівщині, представники громадськості невеличкого міста Винники передали 16 акумуляторних батарей. Прості українці надали необхідну допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України.

Як пояснив активіст громадськості голова міського осередку «Просвіта» Любомир Білоус, ідея допомогти українському війську просякнула всю громаду міста Винники і як це зробити якнайкраще вирішували на загальних зборах.

— На зібрання ми запросили військових, які й окреслили нам їхні нагальні потреби, — розповів Любомир Білоус. — Городяни висловлювали різні думки щодо форм допомоги, але згодилися на тому, що військових потрібно підтримати адресно: зібрали кошти, закупили необхідні матеріальні цінності і передали безпосередньо у військову частину.

Любомир Богданович розповів, що допомогу для армії збирали всім миром. Пожертви люди зносили в церкви, іноді віддаючи останні заощадження, аби хоч якось підтримати захисників Вітчизни. Активісти, у свою чергу, знайшли можливість придбати акумуляторні батареї за цінами виробника, щоб придбати більшу кількість. Загалом мешканці Винників пожертвували на військо близько 21 тис. гривень.

— Армія завжди була з народом і всіляко підтримувала мирне населення у скрутну хвилину, тепер настала черга народу бути з армією, — звернувся до військовослужбовців Любомир Білоус. — Ці акумулятори, які я маю честь передати для вашої військової частини від нашої громади, є першим внеском у справі допомоги війську.

Командир військової частини підполковник Володимир Мельник подякував громаді міста Винники за їхню турботу та підтримку Збройних Сил України і запевнив, що військовослужбовці ввіреній йому частини із гідністю боронитимуть українську землю. Він також одразу дав розпорядження підлеглим щодо оприбуткування отриманих акумуляторних батарей та видачу їх у відповідні підрозділи.

Підполковник Вадим БАКАЙ,

Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)

акамулятори2 акамулятори3 акамулятори4 акамулятори5

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: