Вже скоро Університет обере ректора

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

Сьогодні, 17 квітня 2014 року відбулося засідання ректорату ЛНУ ім. Івана Франка, де розглядали лист Міністерства освіти і науки України від 15 квітня 2014 року № 1/11-5495. У листі МОН йшлося про завершення конкурсу на зайняття посади ректора Університету.

Відтак, станом на 14 квітня 2014 року до Міністерства надійшли документи на участь у конкурсі від таких осіб – Бойка Андрія Михайловича, Гарасима Ярослава Івановича, Зарічного Михайла Михайловича, Мальського Маркіяна Зіновійовича, Мельника Володимира Петровича, Реверчука Сергія Корнійовича, Сухого Олексія Миколайовича. Подані документи відповідають вимогам Закону України «Про вищу освіту», що були встановлені для кандидатур претендентів на посаду ректора ВНЗ ІІІ-IV рівня акредитації.

28 квітня 2014 року відбудеться засідання Вченої Ради Університету, на якому визначать остаточну дату проведення Конференції трудового колективу Львівського національного університету імені Івана Франка щодо виборів Ректора. А вже 23 квітня зустрінуться усі сім претендентів на посаду ректора ЛНУ ім. Івана Франка, де обговорять склад робочої групи щодо представництва від претендентів у подальшій організаційній роботі.

Ймовірно, вже наприкінці травня Університет нарешті обере нового Ректора.

 

Прес-служба

Первинної профспілкової організації працівників

ЛНУ ім. Івана Франка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: