Дума підтримав призначення Харабари

Львівська обласна організація роботодавців транспорту надіслала відкритого листа в. о. міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Дивись. Інфо публікує звернення у повному обсязі:

 Шановний Арсене Борисовичу!

Звертаємось до Вас від імені понад чотирьох десятків автопідприємтсв Львівщини, щоб висвітлити громадську позицію, альтернативну до тої позиції, що висвітлювалась днями в мас-медіа, щодо призначення на посаду начальника УДАІ Львівської області Степана Миколайовича Харабари. Декотрі громадські організації негативно ставляться до цього призначення через, буцімто, не погодження даної кандидатури з громадою області, а також через те, що С.Харабара, працюючи в органах МВС, дискредитував себе.

Наші підприємства налічують сумарно понад тисячу одиниць рухомого складу та майже три тисячі чоловік штатних працівників, тому, на нашу думку, наша організація небезпідставно позиціонує свою думку як громадську.

Працюючи на ринку автоперевезень вже кілька десятиліть, ми змушені тісно співпрацювати з різними контролюючими органами, зокрема й ДАІ. Ми розуміємо, що знайти відповідну кандидатуру з «кришталево» чистою репутацією серед працівників органів внутрішніх справ дуже важко, такі вже реалії сьогодення.

За роки незалежності названу посаду на Львівщині займали понад десяток осіб. Аналізуючи та порівнюючи роботу УДАІ Львівської області за цей період, можемо сказати, що саме в часи керівництва управлінням ДАІ області С.Харабари, і його роботи на посаді заступника очільника інспекції, нам, перевізникам, було найбільш комфортно і спокійно працювати на ринку перевезень, між автоперевізниками і працівниками інспекції склались відносини за принципом партнерства і взаємодопомоги. При зверненнях автоперевізників допомогти вплинути на дорожні структури з метою покращання дорожніх умов, забезпечення вимог щодо обладнання залізничних переїздів на автобусних маршрутах, своєчасного і якісного проведення технічних оглядів транспортних засобів та інших зверненнях, вони завжди знаходили підтримку з боку С.М. Харабари.  На нашу думку, керівник УДАІ,  та і будь-який рядовий працівник ДАІ, не повинен шукати в підприємстві слабкі місця, щоб потім по них бити штрафами чи того  гірше – шантажем, а знайшовши такі місця, разом з перевізником думати над варіантами покращення ситуації. Бо не той ДАІшник хороший, який добивається наряду на найаварійнішу ділянку, для того щоб піймати побільше порушників і назбирати більше штрафів або «штрафів», а той хороший, який мчить на найаварійнішу ділянку, щоб запобігти тим порушенням, а відповідно й ДТП. Таким ДАІшником ми бачимо С.Харабару.

В моменти міліцейського тиску на перевізників в часи Помаранчевої революції в 2004, та в часи Майдану в 2014, коли перевізники готові були надати весь свій резервний транспорт для перевезень людей на Майдан, вважаємо що краще  склались би обставини, якби на посту начальника ДАІ області була саме та людина. Можливо Львівщина ще в перші дні Майдану доставила б в столицю максимум людей і кровопролиття могло і не бути.

Заслуговують на увагу професіоналізм і позитивні особисті якості С.М.Харабари.

В ці нелегкі часи, коли Україна ще не оговтавшись від революції, стоїть на порозі війни з зовнішнім агресором, важливим є зробити правильні кадрові призначення на місцях. Розуміючи, що всім відразу догодити не реально, декларуємо Вам, Арсене Борисовичу, свою підтримку щодо призначення Степана Миколайовича Харабари на посаду начальника УДАІ Львівської області.

Наше рішення прийняте на засіданні правління Львівської обласної організації роботодавців транспорту 17.04.2014 року (протокол № 17/04-1).

З повагою, Голова правління – президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту, заслужений працівник транспорту України, кандидат технічних наук  І. Дума

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: