Гарнізонний храм потребує фотоапаратів для майстер-класу з фотографування для дітей-сиріт

14 квітня на хорах Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла розпочала діяти Фотошкола для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які навчаються у школах-інтернатах. Керівником фотошколи, яка діє під патронатом Центру Опіки Сиріт УГКЦ, є фотограф Ростислав Хавро.

«У Фотошколі братимуть участь діти, які бажають пов'язати майбутнє із фотосправою. Першим випробуванням для учасників Фотошколи стане майстер-клас з фотографування, який проходитиме 23 квітня у Шевченківському гаю під час акції «Великодні забави для дітей», - повідомив голова Центру Опіки Сиріт о. Роман Прокопець.

«Нам не вистачає фотоапаратів, на яких діти могли б вчитись фотографувати. Допоможіть! Це можуть бути звичайні фотоапарати, так звані «мельнички», які вже не використовуються, але можуть ожити у руках юних фотографів. Справні фотоапарати можна приносити до Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла. Хто буде готовий допомогти з фотоапаратом ще до Пасхи, отримає запрошення на участь у Великодніх забавах з дітьми», - звертається настоятель храму святих апостолів Петра і Павла о. Степан Сус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: