У парку «Знесіння» відбулась акція «З нами місто розквітає»

Традиційно щороку Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» долучається до загальноукраїнської акції «З нами місто розквітає». В суботу, 12 квітня, в парку «Знесіння» відбулась акція «З нами місто розквітає». В толоці взяло участь близько 500 волонтерів. У цей день прибрано 50 га території Регіонального ландшафтного парку «Знесіння».

Мета акції полягає не лише в прибиранні території парку від побутового сміття, а й у переході від мислення категоріями споживача до категорії гармонійного співіснування мешканця урбанізованого міста і живої природи.

Серед волонтерів були представники ПАТ «Галичфарм» корпорації «Артеріум», Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, Львівської міської ради, гіпермаркету «АШАН», молодіжної організації «Пласт», студентської та учнівської молоді.

ПАТ «Галичфарм» корпорації «Артеріум» та гіпермаркет «АШАН» підтримали акцію не лише учасниками, а й благочинною допомогою: інвентарем, мішками, рукавицями, питною водою.

Вантажівки для вивезення побутового сміття надали «Львівтеплоенерго» та ПАТ «Галичфарм» корпорації «Артеріум».

«Гарний весняний настрій доповнився приємним враженням від чисто прибраного парку. Чудово відчувати ентузіазм людей, небайдужих до збереження частинки живої природи у Львові – парку «Знесіння». Маємо надію, що в тих, хто допомагав доглянути парк, залишиться розуміння і відчуття відповідальності та бережливого ставлення до природи», - поділився враженнями заступник директора парку Олександр Завадович.

Дирекція Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» висловлює щиру подяку всім тим, хто долучився до акції «З нами місто розквітає».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: