Журналіст, шоу-мен і громадський діяч Руслан Коцаба іде у нардепи

Відомий івано-франківський журналіст і громадський діяч Руслан Коцаба зібрався у нардепи.

Але, як запевняє сам майбутній кандидат не для того, щоб виграти, а для того, щоб ще раз нагадати усім опонентам про їхні популізм, продажність і брехню.

Про це Коцаба написав на своїй сторінці у Фейсбук. Окрім того журналіст просить усіх небайдужих допомогти фінансово, щоб він зміг внести грошову заставу у ЦВК.

"Банк Приват, 5168742063696896, Коцаба Руслан Петрович. Щоби довго не пояснювати: це номер моєї банківської картки для електронних переказів. Якщо на неї до наступного вівторка поступить не менше 15 тисяч гривень, то я обіцяю зареєструватися кандидатом у нардепуки по 83-му виборчому окрузі. Рішення не спонтанне - обдумував від вранішньої прески чергового фейкового кандидата.

При цьому не збираюся витрачати власні кошти - сім'я не пробачить! Бо прийматиму участь у виборчій кампанії не для того, щоби вигравати, а для того, щоби грати! Грати в хвіст і в гриву за брехню, зухвалість, продажність та популізм! Гратиму всіх, хто заслуговуватиме. Шансів на перемогу у правдорубів немає жодних, тому наголошую, що "знімлюся" заздалегідь, аби бюлетені через мене не передруковували.

Якщо хтось має якісний компромат на учасників виборчих перегонів - давайте мені, Грубому Люстратору, для оприлюднення! Ще таке додам: обіцяю, що НІКОЛИ НІКОМУ не оповім, від кого і яка саме сума поступила на мою картку. Повнісінька анонімність! Хочете якісне шоу на 83-му окрузі - платіть і ви його отримаєте, обіцяю...

Якщо до вказаної реєтраційної дати моя банківська "не добере" від доброчинців потрібної суми (14600 - застава і ще на дорогу витрати, щоби у Києві в ЦВК зареєструватися), то обіцяю їх потратити на якусь соціалку чи добру справу, швидше за все екологічну. Якщо, дасть Бог, буде більша сума, то замовлю додатково якийсь прямий ефір на телеканалі. Ну то як, мої шановні френди? Ну вам моя пропозиція у Чистий Четвер? Спробуємо? Тоді до праці!", - йдеться у повідомленні Коцаби.

До слова, балотуватися до Парламенту від Івано-Франківська наразі виявили бажання міський голова Віктор Анушкевичус, директор ТК "Буковель" Олександр Шевченко, активіст майдану Максим Кицюк, депутат міської ради Володимир Чорноус, ведучий євромайдану Ростислав Микитюк, головний "свободівець" Прикарпаття Василь Попович, меценат Володимир Вінтоняк, громадський діяч і науковець Дмитро Романюк.

Фіртка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: