Сех вимагає розслідувати систематичні врізки в нафтопровід

17 квітня, близько 15.30, на 23 км нафтопроводу “Дружба”, поблизу селища Олесько Буського району виявлено несанкціоновану врізку в нафтопровід з витоком нафтопродукту на місцевість. З огляду на часті випадки таких врізок, голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до правоохоронних органів щодо якнайшвидшого розслідування цих злочинів та попередження таких випадків надалі, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Олексій Титаренко, загрози потрапляння нафтопродуктів до відкритих водойм та водотоків немає. На місці події працюють аварійні бригади філії “Магістральні нафтопроводи “Дружба” ПАТ “Укртранснафта”, оперативні групи Буської РДА та  Головного управління ДСНС України у Львівський області, інші причетні служби – загалом 20 осіб та сім одиниць техніки. Правоохоронні органи проводять слідчі дії.

Водночас голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех зазначила, що це далеко не перший випадок врізування в нафтопровід, і вимагає якнайшвидше розслідувати порушення. «Несанкціоновані врізки вже стали системою, і дивує, чому правоохоронні органи цього не бачать. Це серйозна проблема, яка загрожує безпеці людей та довкілля. Я вже не кажу про матеріальні збитки. Якнайшвидше чекаю реакції правоохоронних органів», – наголосила Ірина Сех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: