Божик заграє два сольні концерти у Львові

Олександр Божик, скрипаль-віртуоз, композитор, срібний призер телешоу «Україна має талант!», автор рекорду України з одночасної гри на чотирьох скрипках, презентує нову концертну програму. Одразу два сольні концерти скрипаля-шоумена відбудуться у п’ятницю, 25 квітня, у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької (початок - о 17.30 та 20.00).

Сольні концерти Олександра Божика – це завжди несподіванка, адже дивувати скрипаль вміє і любить. Під час концертів 25 квітня у Театрі ім. М. Заньковецької він покаже себе і у ролі скрипаля-віртуоза, і шоумена, і композитора та навіть… диригента. Порадує своїх шанувальників Олександр авторською музикою: виконає кілька прем’єр композицій, які стануть окрасою сольного альбому виконавця, що зараз в роботі. Виступ скрипаля вражатиме видовищністю. Спеціально для сольника Олександр підготував кілька нових шоу-номерів. Заздалегідь музикант всіх карт не відкриває, але обіцяє: такого публіка ще не бачила. «Буде багато нових «фішок», - запевняє Олександр. – Вигадав кілька авторських «нововведень» щодо гри на скрипці – їх і покажу».

Шанувальників класичної музики він здивує, а скептиків змусить переглянути своє ставлення. Адже Вівальді, Бетховен, Бах, Моцарт завдяки його скрипці зазвучать по-новому – сучасно, драйвово та ще й у супроводі струнного оркестру  «Бравіссімо» та рок-гурту «Божик Бенд». Поруч із класичними творами в оригінальних аранжуваннях звучатиме й музика із кінофільмів «Пірати Карибського моря», «Місія неможлива», «Хоробре серце», «Список Шиндлера»…

Крім відомих рок-хітів, шоу-номерів, музики до кінофільмів та авторських композицій, гості концерту матимуть змогу насолодитися несподіваними музичними дуетами. Вперше у програмі Олександра Божика візьме участь заслужений артист України Олег Лихач. Знаний соліст та скрипаль здивують цікавою інтерпретацією класичного твору, який не лише зазвучить «роково», а й виглядатиме вельми оригінально. Співачка Оксана Муха на сольнику Божика змінить амплуа і продемонструє свій європейський репертуар. А Богдан Хомич чаруватиме зал віртуозною грою на кларнеті.

Родзинкою сольних концертів скрипаля стануть його спільні номери із переможцем конкурсу-кастингу «Божик шукає талант», що пройшов у стінах Львівської середньої спеціальної музичної школи-інтернатуі ім. С. Крушельницької. Третьокласник Назар Шутко, який виграв конкурс і який, як і Божик, зі скрипкою на «ти», вперше виступить на великій сцені.

Bozhyk_afisha Bozhyk_kastyng

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: