Наша мета – здорові та щасливі діти, - Віктор Вікарчук (відео)

Сьогодні, 22 квітня, відбулось урочисте відкриття спортивно-розважального комплексу «SkyPark», що на вулиці Стрийській, 202. Участь у відкритті взяв міський голова Львова Андрій Садовий.

«SkyPark» - сімейний спортивно-розважальний комплекс, особливість якого  ̶  атракціони, які сприяють розвитку опорно-рухової системи, гнучкості, координації, пластики та вольових якостей дітей та дорослих.

«Наш SkyPark є альтернативою комп’ютерам, він дає дітям активне дозвілля, а батькам можливість провести більше часу зі своїми дітьми. Основна наша мета – це здорові та щасливі діти, вони мають рухатись і розвиватись.

Окрім цього, в нашому закладі є кухня, де усі можуть скуштувати тільки здорову їжу, яку ми готуємо з екологічно чистих продуктів на спеціальному обладнанні.

Також приємною новиною є кімнати для святкування днів  народжень, за які не потрібно вносити додаткової оплати, достатньо лише заплатити за вхід та скористатись вільною кімнатою.

Цей парк вже третій в Україні і є найбільшим з усіх. Радісно запрошуємо усіх дітей та їхніх батьків до нас, тут ви зможете незабутньо провести час цілою сім’єю», - наголосив Віктор Вікарчук, власник комплексу «SkyPark».

«SkyPark» поділений на різні території: батутна (площа - 500 кв.м.),  «Паралонова яма», скеледром, дитячий лабіринт, підвісні канати, атракціони для наймолодших (до 6 років), кондитерська та піцерія.

До прикладу, на батутному комплексі, буде можливість проводити ігри з м'ячем, змагання, тренування спортивних секцій (гімнастики, бойових мистецтв).

Батутний комплекс за розмірами немає аналогів серед інших мереж розважальних центрів. Такі комплекси відкрито в Хмельницьку та Вінниці.

Вхід у «SkyPark» – у змінному взутті або в шкарпетках. Ціна квитка для дитини – 70 гривень, батькам вхід безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: