Для дітей-сиріт влаштували «Великодні забави»

У період Світлого Великоднього тижня, у середу, 23 квітня, у Шевченківському гаю вкотре влаштували «Великодні забави для дітей-сиріт» та дітей із сімей зі складними життєвими обставинами. Організатором забав традиційно виступив «Центр Опіки Сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ, за підтримки відділу у справах дітей та відділу соціальної роботи Личаківського району, повідомили у прес-службі ЛМР.

Цьогоріч управління соціального захисту Львівської міської ради долучилось до проведення заходу, надавши столи та лавки для організації майстер-класів та перекуски для дітей.

«У рамках забав дітки мали можливість пережити радість Воскресіння Господнього у теплій та родинній атмосфері любові. Для вихованців дитячих будинків Львова та області влаштували справжнє свято: Свята літургія, майстер-класи, ігри-гаївки, перекуска, хороводи та концерт. Дітки повеселилися на славу та забули про свої нелегкі будні. Гості забав навчилися власноруч виготовляти вітальні листівки, красиві букети з цукерок, ляльки-мотанки, розфарбовувати писанки», - розповів Голова Місії «Центр Опіки Сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ о. Роман Прокопець.

«Зараз пора Великодніх канікул, тому важливо, аби діти час дозвілля проводили з користю, в іграх розвиткового характеру. Тому ми радо підтримали ініціативу Місії «Центр Опіки Сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ й долучились до проведення цього дійства. Сподіваюсь, що такі акції відбуватимуться в нашому місті й надалі», - повідомив в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

сироти1 сироти2 сироти3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: