До Львова привезли унікальні триметрові вишиті рушники

Львів єднає. Для участі у Великодній майстерні з Мелітополя до Львова спеціально завітала Заслужений майстер народної творчості України, володарка Гран-прі бієнале «Український рушничок» Надія Денисюк. Майстриня художньої вишивки привезла близько 10 унікальних «мальованих» рушників. Серед них – козацькі, весільні, а також вишиті до 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка, повдіомили у прес-службі ЛМР.

Завтра, 25 квітня, о 12:00 год у Великодній майстерні на площі біля Оперного театру Надія Денисюк проведе майстер-клас для усіх охочих. Майстриня працює у техніці старовинної української вишивки. Побачити роботи у Львові можна щодня з 11:00 до 19:00 год у Великодній майстерні до 28 квітня.

Зауважимо, для участі у майстер-класі з собою потрібно мати голку, тканину і нитки  для вишивки.

Довідка

Надія Денисюк – майстриня художньої вишивки, Заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, Голова народного аматорського товариства м. Мелітополя.

Володарка Гран-прі бієнале «Український рушничок» Музею української вишивки імені Героя України Віри Роїк Кримського етнографічного музею. Постійна учасниця фестивалю «Країна мрій». У 2013 році представляла свої роботи у Лондоні у межах проекту «Дні України у Великобританії».

Рушники Надії Денисюк неодноразово експонували у музеях та на фестивалях у Києві, Донецьку, Одесі, Хмельницькому, Дніпропетровську, Луганську, Житомирі тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: