ELEKS University об’єднає інноваційні навчальні програми для студентів та фахівців ІТ-галузі

ІТ-компанія ELEKS оголошує про створення ELEKS University, багатопрофільної освітньої структури, яка надаватиме навчання нового зразка для ІТ-спеціалістів та студентів ІТ-спеціальностей. Організований як окремий підрозділ компанії ELEKS, цей навчальний заклад починає діяти вже з травня цього року.

Метою ELEKS University є проведення заходів та подій, спрямованих на навчання  та підвищення кваліфікації фахівців у галузі інформаційних технологій. ELEKS University забезпечує високий рівень навчальних програм для працівників компанії, а також пропонує нову серію відкритих навчань для спеціалістів, які вже не перший рік працюють в ІТ.

Серед пропозицій ELEKS University - навчальні курси з програмування для студентів, відкриті заходи з обміну досвідом для професійної спільноти, відкриті навчання від світових експертів галузі, тренінги з лідерства та комунікацій.

Першими із анонсованих відкритих подій ELEKS University стануть:

  • PM Talks на тему «Ризики та невдачі на проектах та способи їх уникнути», які відбудуться 22 травня у Львові. Співорганізатором зустрічі, окрім ELEKS,стане також компанія «Спайдер-Україна», за підтримки Project Management Institute (PMI). Програма заходу буде оприлюднена найближчим часом.
  • Тренінг на тему впровадження Agile-методик. 29-30 травня у Львові досвідчені експерти Ciklum Consulting Тимофій Євграшин та Віктор Подзюбанов проведуть дводенний сертифікаційний тренінг на тему основ ICAgile. Ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна тут: http://agilelviv.ticketforevent.com/en/

 

Залучати до викладання у ELEKS University планують не лише вітчизняних, а й європейських та американських фахівців - з цього приводу вже розпочалися перемовини з провідними закордонними університетами. Втім, у ELEKS University й надалі триватиме набір студентів на безкоштовні курси Академії по спеціалізованих напрямках (Front-end, QA, Java, C#, .Net та ін.), де тренерами будутьпрактикуючі спеціалісти компанії ELEKS.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Лілії Мудрик, директора ELEKS University: [email protected].

Довідка

ELEKS - українська інноваційна компанія із більш, ніж двадцятирічним досвідом впровадження сучасних високотехнологічних рішень для клієнтів з усього світу. Заснована у 1991 році, зі штаб-квартирою у Львові, ця глобальна компанія об’єднує понад 800 фахівців, які працюють у напрямках R&D, Mobile, Front End, Java та ін. Офіси ELEKS знаходяться також в Івано-Франківську, Тернополі, Кременчуці, Києві, а бізнес-представництва - у Лондоні (Великобританія), Нью-Йорку та Гендерсоні (США).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: