Існує попит на працівників робітничих і технологічних спеціальностей, - експерт

Львівська міська рада та програма стажування «Перший кар’єрний крок» об’єднують співпрацю бізнес-середовища, студентського (молодіжного) середовища і громадського сектору. Відділ кадрів ЛМР запрошує до участі у зустрічах для предметного обговорення особливостей підбору та пошуку персоналу. 25-26 та 29 квітня 2014 року у приміщенні Львівської міської ради, великій сесійній залі (каб. 202), відбудуться тематичні круглі столи «Працюй у Львові!», повідомили у прес-службі ЛМР.

«Бізнес вже давно намагається виховувати кадри самотужки, при прийомі на роботу компанія проводить внутрішнє навчання. Тому ідея круглих столів дуже актуальна. По-перше, випускники на момент закінчення вищого навчального закладу ще до кінця не розуміють, в якій сфері вони б хотіли працювати. Сподіваємось, результатом круглих столів стане те, що виробнича практика у компаніях не буде формальністю, а майбутні працівники зможуть спробувати себе у різних галузях. По-друге, ми б хотіли налагодити зворотній зв’язок від бізнесу до вищих навчальних закладів. Бо часто навчальні програми є академічними в той час, коли бізнес потребує практичних навичок. Вчорашні студенти не можуть справитися з високими вимогами, які ставлять приватні компанії. Сподіваємось, круглі столи започаткують подальшу співпрацю.

Існує попит на працівників робітничих спеціальностей: токар, фрезерувальник, зварювальник. На ринку є або досвідчені працівники, які наближаються до пенсійного віку, або молоді фахівці, які мають освіту, але не мають необхідного досвіду. Теж зростає потреба у кваліфікованих працівниках технологічних спеціальностей: інженери, конструктори, дизайнери. Крім цього, є попит на менеджерів середньої ланки для виробничих підприємств. Попит на бухгалтерів залишається незмінним. На юридичні спеціальності зараз попит зменшився», - наголосив голова Ради конкурентоспроможності Тарас Юринц.

Довідка

Тематичні зустрічі «Працюй у Львові!» - це платформа для фахового обговорення питань працевлаштування з експертами сфери управління персоналом та керівниками компаній, студентством та викладацьким складом.

Організатори зустрічей: Львівська міська рада, програма стажування «Перший кар’єрний крок». Інформаційна підтримка: Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами, Європейська бізнес-асоціація, Львівський Туристичний Альянс.

Тематичні зустрічі допоможуть:

-           отримати інформацію про сферу діяльності, компанії та особливості відбору персоналу;

-           представити досвід та особливості роботи у тій чи іншій галузі;

-           поспілкуватись із експертами, колегами та конкурентами відповідної сфери;

-           знайти майбутнє місце праці.

 

За додатковою інформацією та про умови співпраці звертатись: тел. 297 57 59, [email protected]. Контактна особа - Галина Бордун, Марта Завербна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: