Львів’ян запрошують на благодійний концерт, аби врятувати життя Роману Яремку

Допомогти львів’янину. У неділю, 27 квітня, на Європейській площі ТВК «Південний» відбудеться благодійний концерт. На відвідувачів чекають народне караоке, фестиваль послуг, аукціон від відомих людей Львова, розіграш польоту на повітряній кулі, сеансу дайвінгу, кінної прогулянки та багато інших розваг. Виступатимуть гурти «VovaZiLvova», «Один в каное», «К-402» та ін. Виручені кошти скерують на операцію для онкохворого Романа Яремка.

35-річному Роману Яремку діагностували дифузну астроцитому – пухлину головного мозку. Операцію робитимуть 7 травня в Угорщині. На лікування мають зібрати 17 000 євро.

«Ми розуміємо, що у багатьох людей немає довіри до благодійних акцій та організацій, зокрема, до волонтерів зі скриньками. Тому ми вирішили провести концерт, щоб допомогти Роману і показати, що благодійність можна поєднувати з цікавим і корисним відпочинком», - говорять друзі пана Романа.

У рамках благодійного концерту для допомоги Роману Яремку відбуватимуться різні заходи. О 14:00 год почнеться народне караоке у форматі відомої телепередачі. Зібрані кошти передадуть потребуючому Роману, натомість переможці отримають цінні призи. Допомогти Роману також можна, відвідавши фестиваль послуг. Тут можна буде придбати сертифікати на активний відпочинок (політ на повітряній кулі, політ з аерошутом, сеанс дайвінгу, стрибок з парашутом, сеанс гри у пейнтбол, кінну прогулянку); послуги з догляду за собою (абонемент у тренажерний зал, сеанс масажу, SPA-процедури, візаж, манікюр, вечерю на двох, фотосесію); дитячі послуги (клоуни, композиції з цукерок, вивчення іноземних мов та розвиваючі курси, живі статуї, боді-арт). Окрім того, на фестивалі послуг продаватимуть різноманітні товари та проводитимуть лотерейні розіграші.

Допомогти Роману Яремку зголосилися і відомі люди Львова. Відтак, під час концерту проведуть аукціон речей від знаменитостей. Вболівальники ФК «Карпати Львів» зможуть поторгуватись за фірмовий м’яч з підписами усіх гравців, поціновувачі творчості Павла Табакова – отримати фірмову футболку та новий альбом з автографом співака, шанувальники гурту «ТІК» – бейсболку та усі альбоми. Любителів художнього мистецтва чекає особливий сюрприз – картини Лева Скопа. Також будуть лоти від Піккардійської терції, «Дзідзьо» та інших. Лоти, які не будуть продані, продовжать брати участь в Інтернет-аукціоні.

Усі заходи у межах концерту триватимуть з 12:00 до 18:00 год. Початок виступів гуртів о 14:00 год.

Переказати кошти на лікування Романа Яремка можна за реквізитами:

Картка ПАТ КБ «ПриватБанк»

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

Номер картки: 5168 7572 4116 9889

Яремко Василь Петрович (батько), тел. +38 (098) 53-19-870.

Довідка

Відеозапрошення за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Y9f08rcRIl0

Детальніше: http://vk.com/yaremkoroman

Контактна особа: Ірина Ілечко, [email protected], (093)140-62-40, (096)974-07-51.

концерт2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: