На пост Президента України не можуть балотуватись люди, які ненавидять нашу державу, - Ляшко (відео)

Україна не може собі дозволити такої розкоші, щоб на посаду Президента балотувались люди, які ненавидять нашу державу.

Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі заявив лідер Радикальної партії України, кандидат на пост Глави держави Олег Ляшко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Олег Ляшко розповів, що лідер КПУ Петро Симоненко подав на нього позов у суд. Предметом позову були заяви Олега Ляшка про те, що Симоненко підтримує сепаратистів та своїми діями розколює Україну.

«Для цього є достатньо доказів, адже саме представники Комуністичної партії України беруть участь у акціях, спрямованих на блокування військових частин на Сході України, саме під прапорами КПУ проводяться акції, де проголошуються лозунги, які ведуть до розколу України, до приєднання частини території України до Росії. Симоненко подав позов до суду із вимогою зняти мене із реєстрації за те, що я, начебто, звинуватив його у цих діях, яких він не вчиняв», - розповів Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії України додав: «Але кожен громадянин України бачить, що робить Симоненко і чи є хоч одна людина в Україні, яка скаже, що Симоненко працює на зміцнення Незалежності України?! Звичайно, що ні. Це фарисеї, які ще й через суд хочуть отримати рішення про те, що вони, начебто, безгрішні і він не працює на Москву. Вони так і отримали рішення за часів Януковича, але зараз суд відмовив йому у задоволенні цього позову і я думаю, що ми занадто демократична країна, якщо ми можемо собі дозволити, щоб на посаду Президента України балотувались люди, які ненавидять цю країну».

Олег Ляшко також провів аналогію із кандидатом у Президенти України Олегом Царьовим: «Балотується у Президенти і робить заяву, що зробить усе, щоб президентські вибори не відбулись. Для чого ж тоді вносити заставу у 2,5 мільйони гривень? Краще б людям роздав, які пенсії не отримують».

Кандидат у президенти наголосив на недосконалості українського виборчого законодавства, у якому не передбачений механізм зняття кандидатів за вчинення сепаратистських дій, спрямованих на розкол країни.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: