На Великдень пройшла перша частина акції «Вдвічі більше Львова»

Як повідомили в управлінні туризму ЛМР, аналіз завантаженості закладів розміщення по акції «Вдвічі більше Львова» показав, що у 80-ти відсотках закладів були хоча б 1-2 номери, які забронювали під акцію. Був готель, у якому забронювали 10 номерів. Отримати вдвічі більше Львова можна буде також у вихідні 26 та 27 квітня.

«Аналіз показав, що близько 80 відсотків закладів розміщення мали 1-2 номери, які були заброньовані учасниками акції. Здебільшого це туристи з Києва та Одеси. Також були туристи з Польщі. Найбільшим попитом користувались хостели та недорогі готелі», - зазначила Ольга Качмар, головний спеціаліст управління туризму.

«Ми дуже раді, що міська рада ініціює такі цікаві проекти, які сприяють співпраці бізнесу та влади. У нас по акції було заброньовано 10 номерів. Багато людей дзвонило та цікавилось. Безумовним плюсом є навіть те, що ті люди, які не забронювали у нас номери, почули про наш готель», - зазначила Олеся П'яциків, керівник відділу бронювання готелю «Соната».

«В рамках акції «Вдвічі більше Львова» ми прийняли індивідуальних туристів з центральної України. Це не були наші постійні клієнти, це були нові гості, які почули про  акцію та приїхали до Львова вперше», - розповіли представники  туроператора «Дана К».

Організаторами акції є управління туризму Львівської міської ради спільно з туристичним бізнесом міста.

Участь в проекті беруть готелі, хостели, апартаменти, заклади харчування.

Інформація про учасників оновлюється щоденно. Детально ознайомитись зі списком учасників можна на офіційному туристичному порталі міста lviv.travel, www.touristinfo.lviv.ua та в мережі Фейсбук на сторінці «Вдвічі більше Львова».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: