Стартує нова он-лайн-гра із правил дорожнього руху

Поки школярі відпочивають на канікулах, креативна група загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто» працює над новими акціями для водіїв та невдовзі потішить новою он-лайн-грою, повідомили у прес-службі ЛМР.

Зокрема, після канікул волонтери продовжать проводити тренінги з безпеки дорожнього руху в школах Сихівського та Шевченківського районів, а також акції для водіїв з обмеження швидкості руху.

«Сихівський та Шевченківський – останні райони в місті, у яких залишилося провести тренінги з безпеки дорожнього руху. У решті шкіл міста першокласники вже повторили основи безпечної поведінки на дорозі та отримали на пам’ять навчальні буклети», - розповіла Олександра Паняк, керівник напряму інформаційної політики кампанії.

Окрім тренінгів, школярі мають можливість вивчати правила дорожнього руху з допомогою он-лайн-ігор на сайті кампанії.

«Якщо попередня було орієнтована на дітей, то ця гра вже для старших, особливо для тих, хто отримує водійські права і хоче повторити правила дорожнього руху: дорожні знаки, основи паркування, правила проїзду перехресть, пішохідних переходів та інше. Ця гра дозволить відчути себе водієм хоча б віртуально», - розповів Андрій, розробник із IT-компанії Betedo.com.

Поки фахівці завершують роботу над новою грою, нагадаємо адресу он-лайн-гри для дітей, яка вже півроку функціонує на сайті: safe-city.com.ua/game

Нагадаємо, що загальноміська кампанія з безпеки дорожнього руху реалізовується об’єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики ЛМР.

гра2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: