Стартував конкурс малюнку у рамках кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає»

У школах міста стартував конкурс малюнку на тематику благоустрою міста. Участь у конкурсі зможуть взяти всі учні львівських шкіл. Роботи приймаються у будь-якій художній техніці: живопис, рисунок, графіка, аплікація, фотографія. Конкурс триватиме до 30 квітня включно.

«До Великодніх свят у рамках загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає» відбулися толоки – молодь долучилася, зокрема, до прибирання міських парків. Активними були й школярі. Тож ми сподіваємося, що на малюнках школярі зобразять місто, яке розквітає завдяки зусиллям львів’ян», - зазначає Назар Куровець, керівник кампанії «З нами місто розквітає».

Малюнки просимо надсилати на електронну скриньку [email protected]. Найкращі роботи будуть розміщені на офіційному сайті загальноміської кампанії з благоустрою city-blooms.com.ua, а також використані як соціальна реклама.

Конкурс організувала загальноміська кампанія з благоустрою «З нами місто розквітає» (реалізовується об’єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики ЛМР), а також управлінням освіти ЛМР.

Довідка

«З нами місто розквітає» – загальноміська кампанія з благоустрою міста. Основним завданням кампанії є створення комфортних умов для мешканців та гостей міста. Зокрема, кампанія займається заходами із відновлення та благоустрою вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків, шкільних територій (прибирання територій, встановлення садово-паркових елементів, відновлення обладнання, висадка зелених насаджень та інше).

місто2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: