У Львові обговорять особливості підбору та пошуку персоналу

Відділ кадрів ЛМР запрошує до участі у зустрічах для предметного обговорення особливостей підбору та пошуку персоналу. 25-26 та 29 квітня 2014 року у приміщенні Львівської міської ради у великій сесійній залі (каб. 202), відбудуться тематичні круглі столи «Працюй у Львові!», повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Для міста наближається період, коли кожен з нас розуміє, що студенти, які виходять на ринок праці з дипломом і питанням, що робити далі, - це люди, які повинні сприяти тому, щоб місто розвивалося. Ми другий рік поспіль проводимо такі тематичні столи, метою яких є запросити компанії до співпраці з вузами, представити філософію компанії, очікування і вимоги до молодого працівника, побажання до навчальних програм вишів. Ми свідомі того, що сьогодні ситуація на ринку праці є нестабільна. Але, за результатами досліджень, Львів є одним з тих міст, які розвиваються і рухаються вперед. І середовища готові запрошувати до себе молодих людей. За результатами дослідження Львівського міського центру зайнятості, ринок праці сьогодні є біднішим на пропозиції, кількість робочих місць є меншою. Тому вимоги і очікування до молодих людей будуть більшими.

Під час тематичних зустрічей буде звернення до батьків учнів, які навчаються у 10-11 класах, щодо того, що вибір спеціальностей має бути невипадковим, залежати від таланту дитини», - розповіла начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

Учасники тематичних зустрічей – це 20 компаній Львова, 10 експертів з різних галузей та  викладачі і студенти ВНЗ міста. Серед компаній: готелі «Reikartz Hotels» та «Дністер», «McDonalds», «Kredens café», туроператор «Відвідай», «Західна консалтингова група», «Nexia DK.Аудитори і консультанти», «Кредобанк», страховий брокер «Експерт», страхова компанія PZU, «Adecco», «Leoni», «Adelina call centr», «Київстар», «МТС», «HR-кав’ярня», Галичфарм, «ФМ Галичина», ТРК «Люкс».

«Ми старалися з кожної ніші бізнесу запросити одну велику організацію, яка би могла предметно задекларувати вимоги і очікування до молодих людей, наголосити на умовах прийому на роботу. Організації готові ділитися досвідом у вигляді майстер-класів. Бо кожна організація зацікавлена знайти на ринку праці ту людину, яка буде в майбутньому сприяти розвитку організації», - зазначила начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

Нагадаємо, тематичні зустрічі «Працюй у Львові!» - це платформа для фахового обговорення питань працевлаштування з експертами сфери управління персоналом та керівниками компаній, студентством та викладацьким складом.

Організатори зустрічей: Львівська міська рада, програма стажування «Перший кар’єрний крок». Інформаційна підтримка: Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами, Європейська бізнес-асоціація, Львівський Туристичний Альянс.

Програма зустрічей

25.04.2014

10.00 до 12.00 год – «Готельно-ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування: а як сьогодні

12.30 до 14.30 год - «Банківська справа: рахуємо, кредитуємо, страхуємо»

15.00 до 17.00 год - «Інформаційні мережі зв’язку. У ногу з часом»

26.04.2014

11.00  до 13.00 год - «Система продаж - стратегія в майбутнє»

13.30 до 15.30 год - «Медіапростір: кого ми потребуємо»

29.04.2014

11.00 до 13.00 год - «Житлово-комунальна сфера».

 

За додатковою інформацією та про умови співпраці звертатись: тел. 297 57 59, [email protected]. Контактна особа - Галина Бордун, Марта Завербна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: