У Львові стартує проект «Стежками Українських Карпат» (відео)

У Львові стартував проект «Стежками Українських Карпат. Промоція туристичного продукту». Із цього приводу у Львівському прес-клубі відбулась відповідна прес-конференція, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Проект реалізують Львівська міська громадська організація «Екотерра», журналістська організація «WETI» та польська громадська організація «Фундація Бєщадська» в рамках парасолькового проекту «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польського-українського прикордоння у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Україна – Білорусь 2007-2013.

Проект має на меті підвищення природного і культурного потенціалу транскордонної території українських Карпат шляхом охорони культурної спадщини та розвитку системи туристичної інформації і вільного доступу до неї шляхом створення веб-сайту «Заповідні території Українських Карпат».

В рамках проекту відбудуться прес-тури найбільшими та найцікавішими об’єктами природо-заповідного фонду загальнодержавного значення та прилеглих до них територій Карпатського регіонів Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, зокрема у біосферний заповідник «Східні Карпати», Карпатський біосферний заповідник, регіональний ландшафтний парк «Надсяння», природний заповідник «Горгани», національні природні парки Синєвір, Вижницький, Сколівські  Бескиди, Ужанський, Карпатський.

Прес-тури відбудуться у червні та липні цього року.

Як наголосила під час прес-конференції заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму - начальник управління туризму та курортів Оксана Погорілко, такі проекти є корисними для Львівщини, оскільки стимулюють розвиток туризму та залучення інвесторів у туристичну галузь області.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: