Україна та Польща готується до проведення фестивалю «Дикі Карпати» (відео)

Карпати – це екологічно чистий натуральний продукт і сааме так треба популяризувати відпочинок в Карпатах.

Про це під час презентації проекту «Стежками Українських Карпат. Промоція туристичного продукту» заявив відомий краєзнавець, організатор туризму, екскурсовод Петро Радковець, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Як повідомили організатори, у рамках проекту відбудеться фестиваль «Дикі Карпати» у польських Бєщадах для усвідомлення культурної та історичної єдності українського та польського народів.

Дату проведення фестивалю у Польщі остаточно не визначено, однак він відбудеться у кінці липня або на початку серпня.

Фестиваль відвідає 45 осіб із України і у його рамках пройде шість природничих польових семінарів, семінари для дітей із демонстрацією тварин, семінару із проведення природної фотографії, а також демонстрації фільмів тощо.

Наталя-Чоловська

Як розповідають організатори проекту, світовий досвід свідчить про визначну роль саме туристичної галузі як одного з пріоритетних напрямків для розвитку регіональної економіки. Стабільне функціонування туристичної галузі потребує розвинутої інформаційної інфраструктури, що сприяє використанню новітніх технологій, спонукає до підвищення якості товарів та послуг.

Належне інформаційне забезпечення про заповідні території українських Карпат дозволить підготувати якісний туристичний продукт, в тому числі транскордонний, що сприятиме розвитку туристичної інфраструктури та послуг. В свою чергу, збільшення потоку як українських, так і іноземних туристів, в першу чергу польських, до Українських Карпат, надасть поштовх до розвитку місцевих та регіональних ринків праці, соціально-економічному та екологічному оздоровленню територій, що підвищить якість життя населення та послугує стимулюванню розвитку малого та середнього бізнесу.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: