Українські та польські прикордонники підбили підсумки результатів охорони спільного кордону

Учора, 23 квітня, у новозбудованому пункті пропуску «Грушів-Будомєж», що на українсько-польському кордоні, відбулась зустріч керівників прикордонних загонів прикордонних служб України та Польщі, повідомили у прес-службі ДПСУ.

Участь у заході взяли начальники Мостиського, Львівського та Чопського прикордонних загонів Держприкордонслужби України, а також Бещадського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща.

Під час зустрічі правоохоронці оцінили охорону спільної ділянки державного кордону та результати прикордонного контролю, підбили підсумки прикордонної співпраці, організації спільного патрулювання, співпраці щодо прийому та передачі осіб у рамках виконання Угоди про реадмісію, також надали оцінку результатам роботи Консультаційного пункту «Краковець».

Керівники загонів підкреслили, що завдяки спільним зусиллям вдалося забезпечити належну охорону спільної ділянки державного кордону, функціонування пунктів пропуску та відповідну ритмічність оформлення осіб і транспортних засобів, удосконалити прикордонну співпрацю, а також реалізувати заходи щодо протидії злочинності на кордоні. Сторони наголосили на значенні належного обміну інформацією в рамках проведення оперативно-слідчих заходів, крім того обговорили форми та методи ефективної протидії правопорушенням на спільній діл� �нці державного кордону. Позитивно оцінено і співпрацю в рамках здійснення спільного патрулювання та зазначено, що воно сприяє зміцненню прикордонної безпеки, має пізнавальний аспект спільної служби, покращує обмін інформацією між прикордонними службами про випадки, що впливають на охорону державного кордону.

Наступну зустріч було домовлено провести за підсумкам співпраці за перше півріччя 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: