Депутати розглянули проект Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області

Сьогодні, 25 квітня, на черговому засіданні постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва депутати розглянули проект програми підтримки підприємництва, яку розробив Департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації.

Як зауважив голова постійної комісії Львівської обласної ради Тарас Федак: «Ми повинні працювати над тим, аби кошти з обласного бюджету раціонально витрачались та давали позитивний ефект. Тому пропоную доручити департаменту переглянути перелік заходів програми підтримки підприємництва і залишити ті, які дійсно допомагають малому та середньому бізнесу стабільно розвиватись».

У результаті обговорення депутати доручили директорові департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Миколі Довбі врахувати зауваження та пропозиції комісії і подати доопрацьований проект програми на повторне обговорення в комісії.

Опісля проект програми буде винесений на розгляд та затвердження сесії Львівської обласної ради.

 

Довідка. На реалізацію заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2014 - 2015 рр. в обласному бюджеті депутати цьогоріч заклали 500 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: