На Львівщині затверджено перелік інвестиційних програм

23 квітня у  Львівській ОДА відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Львівській області, повідомила прес-служба ЛОДА.

Учасники засідання  затвердили  перелік інвестиційних програм (проектів), що можуть фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2014 році на доведену Львівській області суму в обсязі 39,1 млн. грн.

Реалізація затверджених проектів дозволить значною мірою покращити соціальну інфраструктуру області шляхом  будівництва (реконструкції) ряду об’єктів освітньої та медичної галузей.

Також обласна державна адміністрація спрямувала сформований перелік пропозицій на фінансування у Міністерство економічного розвитку та торгівлі України для подальшого розгляду та затвердження відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Окрім того було поінформовано, що з 5 до 28 лютого 2014 року тривав прийом відповідних інвестиційних програм (проектів) на фінансування у 2015 році. На участь в конкурсі подано 171 проект, підготовлений структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями та обласною, районними, міськими, селищними, сільськими радами.

Членами комісії прийнято рішення наступне засідання провести після доведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі України Львівській області індикативного прогнозного обсягу державного фонду регіонального розвитку на 2015 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: