Сех зробила своїм заступником 27-річного юриста, який купив її фірму

Щойно призначений заступник голови ЛОДА Ірини Сех – Володимир Харчук виявився її близьким знайомим, якому вона свого часу продала свою фірму «Агенція юридичного захисту».

Нагадаємо, Ірина Сех була одноосібним власником ПП «Агенція юридичного захисту», а обов’язки директора виконував її чоловік Андріан Сех.  25 грудня 2012 року новим власником ПП став молодий юрист Володимир Харчук, який до того часу не був засновником жодної юридичної особи в Україні. Проте на парламентських виборах 2012 року він був довіреною особою кандидата у нардепи Ігоря Матвієнка, конкурента Ірини Сех у 119-му окрузі.

Цікаво, що на сьогодні у підприємства знову змінився власник. Тепер, за даними Єдиного державного реєстру, це Віта Перчик, землячка Ірини Сех.  Невідомо, хто вона за освітою, але людина вона політично активна. У 2010 році вона була членом Бродівської районної виборчої комісії від ВО «Свобода», а у 2012 році членом окружної виборчої комісії ВО №119 від фракції «БЮТ-«Батьківщина».

Єдине, що не змінюється в «Агенції юридичного захисту» – це директор. Ним і далі є Андріан Сех.

Володимир Харчук народився 29 квітня 1987 року. У 2009 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював в адвокатській компанії «Укрзахідюрсервіс». Із 2012 року працює на посаді юрисконсульта Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс».

Наші гроші

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: