Матч Кубка Європейських націй з регбі пройде у Львові

В суботу, 26 квітня, у Львові на стадіоні «Юність», що на вул Болгарській, 4, о 14:00 годині відбудеться міжнародний матч 15-го Кубка Європейських націй з регбі. Матч проходитиме між збірними командами України та Польщі. Вхід безкоштовний.

«Перші тренування ми вже провели, команда наполегливо готується до матчу. Очікуємо на серйозну гру та сподіваємось на перемогу – це наша основна задача. Запрошуємо на матч вболівальників, адже для гравців дуже важлива підтримка трибун, а ми постараємось подарувати глядачам прекрасний матч», - зазначив Зураб Кікачеішвілі, головний тренер Національної збірної України з регбі.

Участь в матчі візьмуть арбітри та комісар з Франції. На матч запрошені перші особи Львова та представники Союзу регбі Польщі. Загалом організатори матчу очікують більше 4 тисяч глядачів з країн Європи.

«Ми були надзвичайно вражені високим рівнем підготовки спортсменів на змаганнях. Та й сам захід був належним чином організований, що викликало шквал позитивних відгуків. Завжди раді, що такого роду змагання проводяться у нас все частіше, адже вони сприяють не лише пропаганді даного виду спорту, а й об’єднують людей з різних країн. Тому ми з максимальною відповідальністю стаємо одними із співорганізаторів та робимо все можливе, щоб залучати якомога більшу кількість людей до заняття фізичною культурою та спортом», - наголосив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сiм’ї та спорту ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: