Незабаром у Львові стартують «Флюгери Львова»

З 1 до 4 травня у Львові пройде ХІІ Міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова», який традиційно відбудеться у внутрішньому дворику Ратуші. На фестивалі виступлять 20 гуртів з багатьох країн світу, які подарують жителям та гостям міста прекрасну атмосферу і незабутні враження.

«Серед запрошених виконавців будуть гурти з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії.

Вперше на «Прокиданні» гратимуть легенди українського року гурт «Кому вниз». Львів прокинеться у неділю, 4 травня, під музику альбому «4», який було створено до ювілею Тараса Шевченка. Модератором «Прокидання» буде письменник Юрій Іздрик», - зазначили організатори фестивалю.

«Цього року, на жаль, Львівська міська рада не має фінансової можливості підтримати цей захід, але ми з великою повагою та честю співпрацюємо з організаторами фестивалю. Це один з небагатьох фестивалів, який має глибину, має дуже високу якість виконавців, він має добру славу, як в Україні, так і за кордоном, а для іміджу та промоції Львова це є дуже прекрасно.

Те, що в такий складний час «Дзиґа» та інші організації проводять такі мистецькі проекти – гідне поваги. Тішимося з того, що маємо «Флюгери Львова» і сподіваємось, що це буде довгий проект», - наголосила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

«Це перша спонсорська програма в сфері культурних заходів на Західній Україні. Ми дуже обережні з будь-якими спонсорствами і причина, чому ми обрали саме Флюгери, в тому, що це якісний фестиваль, який існує вже багато років, він є міжнародним. Також сподіваюсь, що «Флюгери Львова» в часі теперішніх подій дадуть хороший запал та добрі новини», - зазначив Філіп Схелфхаут, керуючий партнер проекту «Бельгійське містечко» TPF Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: