Фестиваль «Україна Святкує Воскресіння Разом» пройде у Шевченківському гаю

У Львові чоловік погрожував перехожим ножем
У Львові, в ніч на 10 травня, на вулиці Личаківській бігав чоловік з ножем та погрожував ним перехожим.

VI фестиваль «Україна Святкує Воскресіння Разом» розпочнеться з Архиєрейської літургії 27 квітня об 11:00 годині в храмі Премудрості Божої , що у Шевченківському гаю. Літургію очолить Владика Венедикт (Алексійчук) Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ. Українська Греко-Католицька Церква запрошує львів’ян та гостей міста на Архиєрейську літургію.

Ініціаторами Фестивалю є Фундація Духовного Відродження УГКЦ за підтримки Львівської міської ради та Музею народної архітектури та побуту Шевченківський гай.

Програма фестивалю передбачає майданчики для дітей та молоді, майстер-класи,  ярмарок та лотерею, а також концертну програму за участю виконавців: Божик Бенд, Оксана Муха, Софія Федина, гурти Патриція, До Схід Сонця, КораЛЛі.

Свято у Шевченківському гаю триватиме цілий день з 11.00 до 19.00 год. Квитки на фестиваль можна отримати за благодійну пожертву 15 гривень безпосередньо при вході до гаю, або звернувшись до Фундації Духовного Відродження УГКЦ, що за адресою: пл. Св. Юра, 5, тел. 067-679-02-07, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: