Луганські терористи готують вторгнення Путіна у вівторок

Екстремісти в Луганську, висунули ультиматум київському керівництву, повідомляє 0624.ua.

Керівники проросійського заколоту в Луганську, які називають себе Об'єднаною армією Південного Сходу, висунули ультиматум київській владі. В ультиматумі, зокрема, йдеться: «Ми, Об'єднана армія Південного Сходу, вже три тижні, починаючи з 6 квітня, намагалися довести до київської хунти, що штурм будівлі СБУ не був метою як такою. Це всього лише була спроба бути, врешті-решт, почутими. Нам хотілося лише донести до київської влади, що народ Луганщини вже не в змозі терпіти до себе нелюдського ставлення. Залякування, арешти, образи, звільнення, зневага, расизм - такою була відповідь від київської хунти на мирні вимоги жителів», сказано в заяві.

«Якщо до 14:00 вівторка 29 квітня, всі наші вимоги, підкріплені Женевськими угодами, не будуть виконані, ми вважаємо всі органи влади, які знаходяться в Києві, антинародними і злочинними, і переходимо до активних дій", - заявили протестувальники. "Наші вимоги були прості і звичайні - амністія всім політв'язням, референдум, скасування підвищення цін і тарифів, російська мова. Це елементарні вимоги зрозумілі для уряду будь-якої цивілізованої країни. І вони були почуті всім світом", - зазначили екстремісти у своєму зверненні.

Загарбники Луганського СБУ ображені, що Київ називає їх «сепаратистами і терористами, а майдан називає законними мітингувальниками». «Достовірно відомо, що пропадають люди-активісти в Луганській області. І тепер нам стали зрозумілі дії цієї київської хунти - це ВІЙНА! Війна проти власного народу. Ми не погодилися на нелюдські умови, висунуті цією фашистською бандою - і вони вирішили знищити нас фізично! І якщо хунтовский поплічник Порошенко озвучив нам рішення неофашисткого уряду - що з нами треба розмовляти лише мовою сили, вони цю силу отримають. Всю міць народної сили!», - стверджують терористи, які розграбували будинок облСБУ, зокрема зброю. У

льтиматум луганських терористів збігається із планами Росії : на вівторок, 29 квітня Рада Федерації Росії планує розгляд "українського питання", зокрема може йтися й про введення військ в Україну під приводом "миротворчої місії".

Джерело: fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: