Переговори у форматі "Україна-Росія" без участі ЄС та США неприпустимі, - Тимошенко

Кандидат у президенти України від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про неприпустимість ведення будь-яких переговорів з Росією у двосторонньому форматі без участі Європейського Союзу та США.

Про це вона сказала в ексклюзивному інтерв‘ю кореспонденту Euronews в Україні Серджіо Кантоне, передає прес-служба"Батьківщини".

“Починаючи сам на сам, віч-на-віч переговори Україна-Росія, в результаті можна отримати тільки пропозицію про капітуляцію. І тому я сьогодні звернулася до Петра Порошенка з вимогою відкликати цю пропозицію і повернутися до формату, який існував до сьогодні. Тобто США, Європейський Союз, Україна і Росія", - сказала вона.

"Я вважаю, що тільки найбільші демократичні країни світу мають можливість поставити Кремль на місце", - додала Тимошенко.

Крім того, Тимошенко наголосила, що питання, чи буде Путін застосовувати важку зброю і реальне військове вторгнення, залежить від того, наскільки сильними будуть лідери світу.

"Якщо вони зможуть зупинити цю агресію і Путін відчує, що їхня сила більша за його власну силу, він зупиниться. Він піде настільки далеко, наскільки його пустять Сполучені Штати і Європейський Союз", - сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: