У Львівському університеті презентуватимуть український переклад книжки Папської Ради

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

 Комісія УГКЦ «Справедливість і мир» та львівське видавництво «Літопис»  28 квітня 2014 року о 12.30 у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка презентуватимуть переклад українською мовою книжки Папської Ради «Справедливість і Мир» «Покликання лідера бізнесу» за участю співавтора видання професорки Гелен Елфорд, декана факультету соціальних наук Папського університету св. Томи Аквінського в Римі.

Голова Папської Ради «Справедливість і Мир» кардинал Петер Турксон у передмові до видання так окреслює його актуальність: «У ці важкі для світової економіки часи багато ділових людей і їхній бізнес зазнали значних втрат від кризи, яка скоротила доходи їхніх підприємств. Церква сподівається, що християнські лідери бізнесу, незважаючи на нинішню темряву, будуть відновлювати довіру, вселяти надію і випромінювати світло віри».

Головний лейтмотив книги ‒ бізнес-лідери покликані привести сучасний економічний і фінансовий світ до принципів людської гідності і загального блага.

«Покликання лідера бізнесу» ‒ це видання про місію підприємців, котрі працюють у численних бізнесових інституціях і про виклики та можливості, які їм пропонує діловий світ у контексті глобальних змін. У книзі сформульовано шість практичних принципів для бізнесу у світлі християнського вчення, у додатку – іспит совісті для бізнес-лідера.

Довідка: Сестра Гелен Елфорд – професор, декан факультету соціальних наук Папського університету св. Томи Аквінського в Римі, радник Папської Ради «Справедливість і Мир», керівник міжнародного дослідницького проекту «Етика та соціальна відповідальність бізнесу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: