Авакова слід негайно призначити губернатором Харківщини, - Богословська

У зв'язку з дестабілізацією ситуації в Харківській області і замахом на мера Харкова Геннадія Кернеса необхідно терміново призначити головою місцевої обласної державної адміністрації Арсена Авакова. Про це сьогодні, 28 квітня, заявила народний депутат (позафракційна) Інна Богословська, інформує NBNews.

«У зв'язку із замахом на мера Харкова Геннадія Кернеса та бездіяльністю чинного губернатора Ігоря Балути зростає загроза дестабілізації ситуації в регіоні, аж до вторгнення військ РФ в Україну через територію області. Щоб уникнути найгіршого, нам терміново потрібно призначити на посаду голови Харківської ОДА держслужбовця, який вже має досвід роботи в галузі і знає місцевих силовиків. В даному випадку, найбільш відповідною кандидатурою є Арсен Аваков, з яким погоджувалися призначення керівників силових відомств і який працював губернатором області з 2005 по 2010 рік», – заявила пані Богословська.

При цьому депутат додала, що направила відповідне письмове звернення з вимогою про зміну керівника Харківської ОДА Інна Богословська голові Верховної Ради України, виконуючому обов'язки президента Олександру Турчинову.

Пані Богословська переконана, що зволікання зі зміною керівництва області може призвести до повної втрати контролю над ситуацією. «Нам не можна втрачати жодної хвилини, інакше наслідки можуть бути дуже плачевними. Харківська область – один з ключових регіонів, де ми не маємо права дати навіть один шанс сепаратистам і терористам», – підсумувала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: