Сех прийшла на представлення нового керівника обласної міліції

Заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович сьогодні представив  особовому складу міліції Львівської області нового керівника – Дмитра Загарію, який напередодні пройшов люстрацію, повідомив кореспондент Дивись. Інфо

Нового керівника обласної міліції Львівщина чекала понад два місяці. Ще напередодні люстраційний комітет оголосив конкурс на заміщення посади. Головна з вимог до кандидатів – проходження люстрації. Відтак 16 осіб висловили своє бажання стати керівником обласної міліції. Як результат більшість громадських активістів  висловила свою підтримку саме Дмитру Загарію, який майже 40 років пропрацював у міліції, а з 2005 року пішов на пенсію. Підтримав кандидатуру Загарії і відомий сотник київського Майдану Володимир Парасюк.

На представленні Дмитра Загарії була і керівник Львівської області Ірина Сех, яка раніше повідомила, що новий очільник обласної міліції їй не імпонує. Втім сьогодні Сех була стриманою і  висловила сподівання, що в міліції, зокрема, в райвідділах відбудуться серйозні кадрові зміни.

Під час представлення Загарії під обласним управлінням міліції зібралися близько трьох десятків людей з протестом проти призначення, громадські активісти повідомили, що акцію протесту організували свободівці.

Після кількахвилинних суперечок – усі дійшли згоди, що потрібно дати можливість попрацювати новому керівнику міліції.

Зазначу, що  голова Люстраційного комітету при Кабміні Єгор Соболєв заявив, що вийде з кадрового комітету МВС, якщо Дмитра Загарію негайно не призначать начальником міліції у Львівській області.

фото. Руслан Заєць.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: