Сьогодні львів'яни вимагали відставки Ірини Сех (фото, відео)

 Сьогодні, 28 квітня о 12.00 годині біля приміщення Львівської ОДА на пікет зібралися представники різних громадських організацій Львівщини. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Основною вимогою пікетувальників було дотримання губернатором Львівщини Іриною Сех законодавства України. Нагадаємо, Ірина Сех уже близько двох місяців займає посаду губернатора Львівщини, але досі не склала мандат депутата Верховної Ради України, що є прямим порушенням Конституції України.

Пікетувальники принесли під стіни Львівської ОДА дубову колоду, на один торець якої одягнули світлу жіночу перуку, приклеїли чорно-білу фотокопію Ірини Сех та одягнули окуляри.

Пікет-Сех-3

Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ярослав Мудрий, котрий вийшов до пікетувальників, пояснив, що Ірина Сех не зможе зустрітися з пікетувальниками, оскільки її немає в приміщенні ОДА бо вона зайнята державними справами.

Також він додав, що в умовах майже військового часу, і, коли кожен депутатський голос має вирішальне значення, віддавати Ірині Сех депутатський мандат недоцільно. А кращої кандидатури на пост губернатора Львівщини у ВО "Свобода" немає.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Пікет-Сех-2

Пікет-Сех-4 Пікет-Сех-5 Пікет-Сех-6 Пікет-Сех-7 Пікет-Сех-8 Пікет-Сех-9 Пікет-Сех-10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: