Галина Чорна та Олег Баран склали повноваження депутата обласної ради

Сьогодні, 29 квітня, рішенням сесії депутати обласної ради достроково припинили повноваження депутатів Львівської обласної ради VІ скликання Галини Чорної, обраної за виборчим списком від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», та Олега Барана, обраного за виборчим списком від Партії регіонів. За такі рішення проголосувало 72 та 73 депутати відповідно. Ухвалені рішення обласна рада скерує до Львівської обласної виборчої комісії.

Також депутати внесли зміни до Положення про постійні комісії Львівської обласної ради, затверджені рішенням 04.01.2011 № 17 «Про затвердження Положення про постійні комісії Львівської обласної ради». Від тепер інформація про відсутність депутатів на засіданнях постійних комісій буде відображатися на офіційному веб-сайті обласної ради із зазначенням причин відсутності, а також може бути оприлюднена в засобах масової інформації. Таке рішення підтримало 70 обласних обранців.

Також депутати внесли зміни до рішення Львівської обласної ради від 04.01.2011 № 16 «Про створення президії Львівської обласної ради». Зі складу президії обласної ради виключено Ігоря Грещука, який був уповноваженим представником фракції Партії регіонів, і включено в склад президії Богдана Козака як представника депутатської групи «Наша Львівщина».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: