Колодій закликав депутатів сприяти подальшому розвитку Львівщини, яку визнано найбільш привабливим для інвестицій регіоном України

29 квітня на початку чергового засідання сесії Львівської обласної ради голова Львівської обласної ради Петро Колодій повідомив депутатів, що Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами за результатами дослідження "Рейтингу інвестиційної привабливості регіонів 2014" визнало Львівську область найбільш привабливим для інвестицій регіоном України, повідомили у прес-службі ЛМР.

Петро Колодій відзначив: „Ця новина повинна спонукати всіх нас до подальшої активної роботи задля розвитку нашого регіону”.

 Для визначення рейтингу інвестиційної привабливості, зокрема, брали до уваги такі критерії: діловий клімат; ефективність державних органів;можливості й перешкоди для інвестиційної діяльності та успішний досвід.

У 2013 році в економіку Львівщини вкладено 88,3 млн дол. США прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу).

Петро Колодій наголосив: „Цей результат значною мірою є результатом роботи місцевої влади, в тому числі Львівської обласної ради. Найвищий рівень інвестиційної привабливості ставить перед нами високу планку щодо проведення інвестиційної діяльності. Більше того, Львівщина має ресурс. Головне – вміло та ефективно його використовувати на благо нашої громади!”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: