Прийняття багаторічної програми розвитку інформаційного простору дозволяє спростити цілу низку управлінських дій, - Качмарик (відео)

Вчора, 28 квітня, під час круглого столу на тему «Перспективи розвитку інформаційного простору Львівщини»,  голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, Ярослав Качмарик підтримав ідею запровадження багаторічної програми регіонального розвитку інформаційного простору Львівщини. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

"Дуже важливо щоб були принципи в роботі не заважати, а інший - допомагати . І, вславне кажучи принцип - допомагати, всім тим, хто працює в інформаційному просторі і яким зовсім не просто в нинішніх умовах, має бути чи не єдиним.

І, власне кажучи,  великою управлінською допомогою може стати, те, що програма регіонального розвитку інформаційного простору буде не однорічною, а буде відображати стратегічний період розвитку п'ять років.

Це пропонувалось і в попередньому році, зокрема мною, але не сприймалося частиною депутатів і я переконаний що цього року буде інакше.

Прийняття багаторічної програми дозволяє спростити цілу низку управлінських дій. Зокрема отримання заробіньої плати разом з прийняттям бюджету, а це, як правило відбувається або в кінці року, або декілька днів наступного року. І ці проблеми, які мали, зокрема, працівники телекомпанії Львів ТБ, вони просто відпадуть якщо програма буде багаторічно," - сказав Ярослав Качмарик.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: