У Львові говорили про перспективи розвитку інформаційного простору Львівщини (відео)

Вчора, 28 квітня, у Львові відбувся круглий стіл на тему  «Перспективи розвитку інформаційного простору Львівщини». Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

В роботі круглого столу брали участь: Дмитро Посипанко - директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації, Олександр Старовойт - депутат Львівської обласної ради, Ярослав Качмарик - голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, Роман Ковальчук - голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, Орест Шейка - депутат Львівської обласної ради, Максим Ощіпко - в.о. директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Телекомпанія «Львів-ТБ», Євген Гуцул - головний редактор газети «Львівщина. Газета Львівської обласної ради» та Михайло Хвойницький - директор Творчо-виробничого об’єднання ТРК «Львів».

Темою обговорення круглого столу стала обласна цільова програма, котру розробили в департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації з розрахунком на п'ять років.

Більшість учасників круглого столу схилялася до того, що програма потрібна і її потрібно втілювати в життя і тільки депутат Львівської обласної ради Олександр Старовойт виступав її затятим противником.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: