За розвиток комунального телебачення Львівщини відповідає керівництво телекомпанії і Львівська облрада, - Посипанко (відео)

Вчора, 28 квітня, під час круглого столу на тему «Перспективи розвитку інформаційного простору Львівщини», директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації, Дмитро Посипанко, чітко розставив акценти відповідальності за розвиток комунального телебачення на Львівщині. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

"Сьогоднішній круглий стіл скерований для того, щоб обговорити перспективи розвитку інформаційного простору у Львівській області на наступні п'ять років. Чому на наступні 5 років, бо цільова обласна програма, яка розроблена а нашому департаменті, якраз напрацьована на наступні п'ять років для того, щоб в майбутньому уникнути тих проблем, які щорічно виникають як з фінансуванням комунального телебачення телекомпанії Львів ТБ, так і з іншими заходами, які передбачені у цій програмі.

Звичайно що фінансування «Телекомпанії «Львів-ТБ» є найбільш вагомим у цій програмі, воно забирає левову частку коштів, передбачених на програму.

На 2014 рік у цій програмі передбачено 6 мільйонів 200 тисяч гривень на фінансування «Телекомпанії «Львів-ТБ».

Цей захід цієї програми звичайно в сесійній залі завжди викликає найбільше протиріч і найбільше запитань оскільки дуже багато депутатів обласної ради не згодні з тим що кошти якост неправильно використовуються чи йдуть якось не туди. Дуже часто звучать звинувачення у мій бік, як керівника департаменту інформаційної діяльності, що я перешкоджаю нормальному розвитку «Телекомпанії «Львів-ТБ».  Сьогодні, готуючись до круглого столу, я спеціально ознайомився зі статутом «Телекомпанії «Львів-ТБ». І перечитавши весь статут, я не знайшов ні одного слова, де згадується департамент інформаційної діяльності.

Тобто, серед суб'єктів, які відповідають за розвиток комунального телебачення Львівської області є керівництво самого телебачення і є засновник, тобто Львівська обласна рада, - сказав він.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: