«Міс Львів» відбудеться 7 травня

         Фінал наймасштабнішого конкурсу краси у Львові, незабаром настане!

7 травня о 19:00 у приміщенні Львівської опери за титул найкрасивішої львів’янки змагатимуться 14 красунь.

Тематикою «Міс Львів 2014» є «Великі перегони краси», названі так на честь перемоги Валерії Никифорець (директора конкурсу) та Богдани Примак (Міс Львів 2012) у першому в Україні масштабному реаліті-квесті «Великі перегони». Балетні постановки від шоу-балету «Мадрін» та оригінальні тематичні костюми, зроблять цей вечір особливим та неповторним.

Хороший настрій та незабутні враження забезпечать ведучі конкурсу: Фоззі, Еріка та директор гранд-шоу «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Енергією та позитивом зарядить глядачів українська співачка, піаністка, танцюристка, переможниця конкурсу «Євробачення-2004» Руслана разом із Львівським хором, що здобув перемогу у вокальному проекті «Битва хорів» на «1+1», переможець телепроекту «Голос Країни 2» Павло Табаков, а також Наталка Карпа та Мія.

Кастинг «Міс Львів 2014» відбувся у нічному клубі «Rafinad People» й у ньому взяли участь більше 100 дівчат. Лише 14 із них змагатимуться за титул найкрасивішої. За результатами голосування також буде обрано «Міс глядацьких симпатій». Дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів на сайті 032.ua здобуде титул «Міс фото». А от красуня, яка найкраще проявить себе у власному соціальному проекті буде названою «Міс Добре серце».

Конкурс краси «Міс Львів 2014» транслюватиметься онлайн, а згодом вийде в ефір телеканалу ТРК-Львів.

Довідка: Конкурс краси "Міс Львів " унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування став гордістю і надбанням нашого міста. Головний конкурс краси став візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць, місцем зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскравим та найочікуванішим телевізійним шоу для мешканців нашого регіону.

Міс Львів – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку «Міс Львів» відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько 750 000 глядачів збирає, біля своїх екранів, телетрансляція церемонії визначення переможниці.

УВАГА

05.05.2014. (понеділок) о 12.00

у Львівській міській раді, мала сесійна зала, пл. Ринок 1.

Прес-конференція з нагоди проведення конкурсу «Міс Львів 2014» та представлення 14 учасниць.

 

 

 

У прес-конференції беруть участь:

Валерія НИКИФОРЕЦЬ – директор конкурсу «Міс Львів 2014»

Корнелія Готра – «Міс Львів 2013»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: