Оголошено умови конкурсу "алкогольної" реклами

На виконання заходів Комплексної програми профілактики і запобіганню поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011-2014 роки, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації оголошує про проведення Львівського обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Конкурс триватиме до 30 травня 2014 року та проводиться з метою створення соціальної реклами антиалкогольного спрямування та привернення уваги до розв’язання цієї проблеми.

У Конкурсі мають право брати участь громадяни України (окремі автори і групи авторів) віком від 14 років, які надали матеріали та документи відповідно до умов Конкурсу.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

соціальна зовнішня реклама;

соціальна друкована реклама;

соціальна відеореклама;

соціальна Інтернет реклама.

До кожної конкурсної роботи має бути додана заявка на участь у Конкурсі за встановленою формою.

Заявка на участь у Конкурсі є підставою для внесення автора (-ів) до списку конкурсантів.

Заявки на участь в Конкурсі та рекламні матеріали надсилаються на адресу управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації до 30.05.2014 року на таку адресу:

79044, м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 55а, управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації з приміткою: «Обласний конкурс на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування», а також на е – пошту [email protected].

Контактний телефон: (032) 238-48-82 або (093)-28-68-849 Ольга Леськів - головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

 

Запрошуємо громадськість, молодь, учнів та студентів Львівщини активно долучитися до обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування!

 

З умовами участі можна ознайомитися тут .

 

Додатки

Вимоги до оформлення конкурсних робіт

 

Макети соціальної зовнішньої та друкованої реклами надаються у друкованому (формат А-4, повноколірний) та електронному вигляді (СD, в масштабі 1:1 – 2 файли: перший файл - формат А-4, jpg, розширення не менш 300 dpi; другий файл для друку - tif/eps/ai (розширення не менш 1200 dpi).

Відеоролик надається на СD/DVD у форматі AVI (хронометраж не більше 60 секунд), кожен ролик подається окремо з текстовим описом сценарію. На початку відеоролику повинна бути вказана така інформація: назва Конкурсу, тема, назва конкурсної роботи.

Інтернет реклама надається на СD/DVD (gif, flash).

Конкурсант при підготовці рекламних матеріалів повинен враховувати умови ефективної реклами:

робота, її зміст, сюжет, дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України від 03.07.1996 р. № 270/96 «Про рекламу»;

текст реклами має бути стислим, лаконічним, оригінальним;

наявність емоційного забарвлення, носіями якої є колір, світло, шрифт, малюнок, графічні елементи тощо;

відсутність відомостей, що не відповідають дійсності (недостовірних даних).

Рекламний матеріал повинен відповідати тематиці Конкурсу.

Конкурсні роботи не повинні містити:

імен авторів, вказівки адрес і телефонів, інформації про спонсорів, імен політичних діячів та лідерів, імен духовних вчителів і релігійних рухів, у тому числі релігійної символіки, назв та згадок (логотипів, брендів) товарної реклами, будь-яких форм згадок політичних партій, політичних гасел, висловлювань, що несуть антидержавний та антиконституційний зміст;

зображень: насилля, дискримінації, вандалізму, що відображають тілесні страждання людей і тварин;

Забороняється використовувати чужі тексти чи ідеї дизайну (повністю або частково).

Конкурс орієнтований на висвітлення соціальної проблематики.

Переможці нагороджуються дипломами, призами.

Контактний телефон: (032) 238-48-82 або (093)-28-68-849 Ольга Леськів - головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

 

 

Форма заявки

 

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС НА КРАЩУ СОЦІАЛЬНУ РЕКЛАМУ АНТИАЛКОГОЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ 2014

в рамках заходів Комплексної програми профілактики і запобіганню поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням сесії Львівської обласної ради від 1 липня 2011 року №191

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ

1. П.І.Б. (повністю) _________________________________________________

2. Дата народження _________________________________________________

3. Назва навчального закладу, курсу, відділення, факультету, місце роботи тощо______________________________________________________________

4. Контактні дані: поштова адреса місця проживання, e-mail, конт. телефон (в т.ч. мобільний):_____________________________________________________

5. Номінація Конкурсу__________________________________________________________

6. Назва конкурсної роботи___________________________________________

 

З умовами Конкурсу ознайомлений(а) та згоден(а).

Як автор, не заперечую проти розміщення конкурсної роботи на безоплатній основі в некомерційних цілях в мережі Інтернет, використання її у теле- і радіопередачах, на зовнішніх рекламних носіях, для публікацій у друкованих виданнях та засобах масової інформації.

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI  «Про захист персональних даних» даю згоду управлінню молоді та спорту Львівської облдержадміністрації використовувати надані мною персональні дані для складання та опублікування списків учасників Конкурсу, розсилки конкурсних матеріалів, використання в друкованих презентаційних / методичних матеріалах Конкурсу, оформлення звітних документів, організації участі у виставках і соціальних рекламних кампаніях.

 

Дата                                                                                   Підпис

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: