П’ятак подякував інвесторам

 Заступник голови Львівської обласної ради висловив вдячність інвесторам за довіру до нашої області, а також закликав їх до подальшої співпраці, повідомили у прес-службі облради.

Саме завдяки інвесторам, які повірили у потенціал Львівщини та вклали сюди свої кошти, наша область отримала найкращий в Україні результат. Зокрема, 28 квітня 2014 року Держінвестпроект презентував результати дослідження «Рейтингу інвестиційної привабливості регіонів 2014», який у цьому році очолила Львівська область.

Згідно з дослідженням, Львівська область отримала індекс привабливості 1,601. На другому місці – Івано-Франківська область з показником в 1,478, а на третьому - Одеська з індексом 1,459.

За реалізацію інвестиційних проектів заступник голови обласної ради Валерій П’ятак подякував представникам бізнесу, вітчизняних та іноземних інвесторів. «Інвестори не лише створюють конкурентні робочі місця і самодостатні бюджети, але й, що важливіше, впроваджують нові бізнес-стандарти, які сповідують корпоративну культуру і соціальне партнерство. Їх успішний бізнес та ідеї є найкращою рекламою та промоцією Львівщини», – наголосив Валерій П’ятак.

Також заступник голови обласної ради акцентував на тому, що Львівщина і надалі готова до змін. «Ми відкриті для світу. Ми готові запропонувати інвестиційні проекти та ідеї для реалізації, – зазначив Валерій П’ятак. – Переконаний, що і надалі зможемо професійно та відповідально працювати з усіма інвесторами. Запрошуємо усіх до співпраці та роботи в області».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: