Зі спостерігачами ОБСЄ немає контакту, терористи їх не звільняють,- МЗС ФРН

За словами офіційного представника МЗС ФРН Мартіна Шефера, з групою спостерігачів, до якої входять четверо німців, "як і раніше немає прямого контакту".

Переговори про звільнення затриманих в Слов'янську військових спостерігачів від країн-членів Організації з безпеки і співробітництва в Європі "проходять важко". Про це повідомив офіційний представник МЗС ФРН Мартін Шефер, інформує Еспресо.TV.

Спостерігачі від ОБСЄ в Харкові, Луганську та Донецьку посилять заходи власної безпеки

За його словами, з групою спостерігачів, до якої входять четверо німців, "як і раніше немає прямого контакту".

Торкаючись повідомлень про можливе швидке звільнення військових спостерігачів, офіційний представник МЗС ФРН сказав, що "не хоче висловлювати будь-яких очікувань від імені федерального уряду".

Військові спостерігачі від ряду країн ОБСЄ були затримані під Слов'янськом в кінці минулого тижня. Вони знаходилися на території України на запрошення київських властей відповідно до норм Віденського документа з мір підвищення довіри у військовій сфері. У складі місії - троє військових спостерігачів з Німеччини, один німецький військовий перекладач і по одному спостерігачу з Данії, Чехії, Польщі та Швеції. Швед, що страждає на діабет, був відпущений на свободу 27 квітня в зв'язку зі станом здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: