Харабара відмовився очолити ДАІ Львівщини

Кандидат на посаду начальника ДАІ Львівської області Степан Харабара заявив, що не претендуватиме на цю посаду, не збирається проходити програму «Люстрація» і взагалі піде з правоохоронних органів. Про це він сказав сьогодні, 1 травня на прес-конференції, повідомляє кореспондент Galnet.

За словами С.Харабари заяву на звільнення із правоохоронних органів він не писатиме, «бо немає наказу. Нехай пан Загарія приймає рішення і відміняє цей наказ».

Як розповів С.Харабара, обійняти посаду начальника ДАІ Львівської області йому запропонував нардеп Верховної Ради від фракції «Батьківщина» Валерій Сушкевич по закінченні революції. С.Харабара сказав, що погодився, написав відповідну заяву, пройшов медкомісію та співбесіду з В.Сушкевичем.

«Проте на сьогодні мені невідомо, чи є вже наказ про моє призначення»,– зазначив С.Харабара.

«З приходом на посаду пана Загарії, він казав, що рекомендуватиме міністру, це я сам бачив по телебаченню, звільнити мене з займаної посади, хоча я не знаю, чи я на сьогодні призначений. Я бачився з ним і розмовляв. Він сказав: «Якщо хочеш, щоби я тебе представив, збери на свою підтримку 200 людей з плакатами, що вони тебе підтримують і вимагають твого призначення», – розповів С.Харабара.

За словами журналістів у залі, керівника ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія пропонував С.Харабарі лише пройти програму «Люстрація» на телеканалі ZIK, і казав, що тоді він його призначить на посаду. С.Харабара підтвердив цю інформацію, але каже, що відмовився брати участь у програмі, звинувативши телеканал у стосунку до Сергія Курченка та «сім’ї» Віктора Януковича.

«Я відмовляюся обіймати цю посаду, якщо начальником головного управління буде пан Загарія», – наголосив С.Харабара.

С.Харабара додав, що Д.Загарія призначений на свою посаду незаконно, бо не пройшов лікарської комісії, а стан його здоров’я нібито не дозволяє його займати дану посаду.

Додамо, що на прес-конференції С.Харабара пред’явив декларацію своїх доходів, де значиться, що за рік він заробив 112 948 грн, а його сімя – 596 360 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: