Сто студентів зі Сходу приїхали на форум «Схід і Захід разом» (фото)

Сьогодні, 1 травня, до Львова прибула делегація студентів зі Сходу України, які візьмуть участь у триденному молодіжному форумі «Схід і Захід разом».

Про це повідомляють організатори заходу.

Участь у форумі візьме більш ніж сто студентів із Донецька, Луганська та Маріуполя. Найбільша делегація, яка налічує 40 осіб, прибула з Донецька.  Завтра, на форумі до них приєднаються студенти  Львова та Івано-Франківська.

На залізничному вокзалі Львова делегацію студентів та представників інтелігенції зустріли народні депутати Ігор Васюник та Михайло Хміль, активісти громадських і політичних організацій,  представник Львівської міської ради.

Зустрічали делегацію  святково вбрані львівські дівчата у вишиванках. Нотку урочистості внесла мелодія сурмача львівської Ратуші.

Загалом, у Львові гості зі Сходу перебуватимуть три дні, з 1 по 3 квітня. Для них львів’яни приготували насичену програму. Як розповів організатор акції Тарас Баранецький, сьогодні молодь побуває з екскурсією у Львівській міській раді та познайомляться з історичним центром міста. Ввечері гостей чекає вечірка у етностилі за участю львівських виконавців.

Найбільше заходів заплановано на 2 травня. Спершу відбудеться екскурсія до королівської Жовкви. Після обіду гості візьмуть участь у роботі форуму «Схід і Захід разом». Очікується, що кількість учасників форуму складе понад 200 осіб. Закінчиться форум ухваленням резолюції і акцією розгортання найбільшого в світі державного прапора України, розміром 60 на 40 метрів.

На це дійство біля пам’ятника Івану Франку о 18 годині запрошуються усі охочі. Тут працюватимуть аніматори, а вкінці усіх чекає загальне фото за участі учасників Форуму.

20140501_121205 20140501_121220

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: